Ky lloj i dashit duket mjaft i frikshëm, por në të vertët ky është dashi që Muhamedi a.s..VIDEO

Fillimisht desherit ne kohet e vjetra jan pershkruar si nga kafshet me te bukura, por pas shum viteve tek ne ne ballkan apo ne europ desherit nuk jan siq ka pershkruar edhe Muhammedi Alejhi selam (paqja dhe meshira e ZOTIT qoft mbi) sepse pasi shkenca ka arritur kulmin kan filluar te asimolohen edhe kafshet duke mar nje form me te ndryshme se si ishin, shiko pamjet me posht se si duhet te jet nje dash.