Pse ishujt të krijuar në Dubai kan ngelur ende bosh?A e dini se cfar ndodhi.? (VIDEO)

Në vitin 2003, u njoftua ndërtimi i projektit investues shumë miliardë dollarësh “The World”. Arkipelagu i krijuar nga njeriu, i formuar si një hartë e tokës, ishte planifikuar të shfaqte shtëpi luksoze dhe resorte turistike të vendosura të gjitha brenda një udhëtimi të shkurtër me varkë nga Dubai.

Por sot, më shumë se 10 vjet pas përfundimit të këtyre ishujve, pothuajse nuk ka asgjë të ndërtuar mbi to. Por ende nuk eshte finalizuar ku ne video mund te shihni se si ishte projekti i ishujve ku nuk dihet ende se kur do realizohen,ata deri me tani kan ngelur vetem ishuj.