Fermeri që leronte arën, gjen byzylykun më unik dhe me të shtrejt në BOT e cila i perkiste Sulltaneshës(VIDEO)

Byzylyku, i cili u gjet nga një fermer që lëronte arën e tij në Çorum dhe u përcaktua se i përkiste periudhës së hititëve, Fermeri fshehu disa dit me radh por gruaja e tij nuk ishte e qet pasi qe ajo kishte informacione rreth byzylykut se ajo mund te jet e nje Sultaneshe, por pasi qe e durezuan fermeri dhe familja e tij u shperbyeln me nje vler te madhe parash, pasi qe kjo mund te kushtoj miljona.