Sot Kam Festë! Linda Djalë Pas 17 Viteve Martesë, Kush Më Uron Zoti I Dhëntë Të Mira!

Sot kam festë! Linda djalë pas 17 viteve martesë, kush më uron Zoti i dhëntë të mira!Sot pas 17 viteve martese Zoti me bekoi me nje engjull te vogel, me nje djale.

I falenderohemi shume Zotit qe na i dha dhuraten dhe qe na beri te pe rjetojme ndjenjen e te qenurit prind…Uroj qe cdokush ta perjetoje kete ndjenje, sepse te qenurit prind eshte ndjenja me e bukur qe cdokush mund ta perjetoje.