Tornado me shpejtsi të madhe zhduk dy persona tek sa ata ishin duke u fshehur (Pamje)

Eshte publikuar nje video e shkurter por e trishtuar, nje tornado ne plazh shfaqet per disa sekonda dhe shenon histori duke zhdukur dy personat tek sa ata ishin duke ikur nga plazhi, pamjet jan filmuar nga turistet, ata thon qe dita e sodit esht shendruar ne tragjedi pasi qe hera e par qe ndodh nje gje e till ne vitet e fundit.