Gjurmë Shqiptare – Zbulimi Që Ndryshon Historinë E Shqiptarëve

E jashtëzakonshme! Zbulohet tempulli që lidhet me Dodonën dhe Tomorrin…. Përse ky zbulim mund të shkundë historinë e shqiptarëve ? Çfarë ruhet në majën e një mali në Shqipëri ? Lidhja me mitin e Zeusit dhe shumë të vërteta të tjera të fshehura… Ndiqni videon e plote të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.