Rrushi më i shtrenjtë në botë : 10.000 $ kilogrami

Rrushi i kuq është identik në madhësi mirë po arin deri në madhësi të një topi të ping pongut. Çdo njëra prej këtyre kokrave është plot me lëngje të shijshme.

Përveç që është kaq e lëngshme, ky rrush ka përmbajtje të lartë sheqeri dhe aciditet të ulët. Diçka si një kallam karamele me një shije pak të thartë, të butë dhe me lëng. Individë të pasur nga Hiakurakus e blenë këtë rrush me një çmim rekord të lartë në vitin 2019.