Mu kujtua Ramushi kur thoshe se “vizat janë heq pardje” dhe kur Bekim Çollaku festonte me shampanjë!

Derisa kaloja pranë ambasadës së Gjermanisë në Prishtinë dhe radhët e gjata të qytetarëve duke pritur për vizë, për një moment mendova me veten.

Pse këta qytetarë presin, vizat janë hequr qysh në virin 2016 kur Bekim Çollaku festonte me shampanjë, vizat ishin hequr edhe në 2018 me ish kryeministrin Haradianj që deklaronte se vizat janë hequr pardje.