Shitet Lopa Për 300 Mijë Euro: Arsyeja E Këtij Çmimi Do Ju Lerë Pa Fjalë

1 Lopë e ‘edukuar’ në Anglinë qendrore u shit për 299 mijë euro, që është një rekord për racën e saj dhe dy herë më shumë se rekordi i mëparshëm në Britani dhe Evropë.

Lopa me emrin Posh Spice, u shit të premten.Lopa Limousin nga Shropshire, emri i plotë i së cilës është Wilodge Poshspice, është një pasardhës i bagëtive të vlerësuara lartë me çmime.