Marin Mema zbulon thesarin që arkeologët botërorë kërkojnë në malet e Shqipërisë, ka pasuri marramendëse (video)

Sa me lart te ngjitesh, aq me madheshtore eshte pamja ne drejtim te liqenit dhe gjithe zones qe e rrethon…Shkembinj me forma te çuditshme, fryt i dores se natyres, i paraprijne Gurit te Kamjes… Ai dallohet nga te gjitha anet….Ky gur monument natyre ka terhequr ketu gjithmone vizitore te shumte .

Jo thjesht ata qe pelqejne vende te tilla te veçanta, por edhe kerkues te shumte ile.gale te thasareve…. Ata jane shqiptare dhe te huaj… Kane hapur e germuar gjithkund…Cfare kerkojne ata me ngu.lm pergjate tr.upit te Gurit te Kamjes ? Andaj ju mbetet të shikoni dokumentarin e realizuar me profesionalizëm nga Marin Mema