I hamë të gjithë, por pas kësaj videoje a do fusni më çamçakiz në gojë?

Nuk ka person në botë që nuk ka provuar qoftë edhe një herë të vetme në jetën e tij një çumçakiz. Thuajse të gjithë i pëlqejmë dhe i konsumojmë. Janë përgjithësisht në madhësi të vogla, me forma të ndryshme, por a e dini se si prodhohen çumçakizat?

Ata janë në formën fillestare si një brumë i madh, i mbushur me ngjyrues, aromatizues dhe ëmbëlsues, e si pasojë, për shkak të përbërësve sintetikë, jo gjithmonë është i këshillueshëm për shëndetin dhe organizmin.

Videoja e mëposhtme tregon hap pas hapi mënyrën e prodhimit të çumçakizit. Pasi ta shikoni, a jeni gati të fusni një të tillë në gojë?