Shtrohet iftari më i madh në bot, në të cilën morën pjes 170mij agjerues (VIDEO)

Shtrohet iftari më i madh në bot, në të cilën morën pjes 170mij agjerues.

170,000 njerëz shërbehen çdo ditë iftar brenda faltores së shenjtë të Imam Rezait (as) si dhe në periferi të Mashhadit për muajin e shenjtë të Ramazanit.

Shiko pamjet me posht: