Burri fut dorën e tij në çelikun e shkrirë, do mbeteni “gojëhapur” nga ajo që do shihni

Kjo botë është e larmishme dhe herë pas here edhe me raste të pabesueshme.
Këtë gjë e tregon një video në Rusi.

Mbase duhet të jesh pak i çmendur ose shumë trim të bësh një gjë të tillë që do shihni në video.
Rus ‘i pavdekshëm’, siç e kishte quajtur ai veten, zbuloi një mashtrim sekret, në të cilin ai fut dorën në çelikun e shkrirë dhe tërësisht të zhveshur.

Ai e godet disa herë në çelikun e shkrirë dhe nuk i bën asgjë dorës së tij, madje nuk i lë as shenjë në dorën.