E pabesueshme/ Ky gjel trim e sulmon kalin për vdekje, pronari mbetet pa fjal..VIDEO

Gjeli trim sulmon një kalë!!Skenë e pabesueshme/ Kafshë të vogla të patrembur në botën e kafshëve Shikoni kafshë të guximshme dhe të patrembur… Filmuar nga kamerat!!Më shumë se 5 kafshë të patrembur..