Ky eshte pallati më i madh në botë, ku jeton presidenti i Turqisë Erdogan.VIDEO

Pallati presidencial ku jeton presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan, është 30 herë më e madhe se Shtëpia e Bardhë
Dhe mendohet se është pallati më i madh në botë i ndërtuar këto 100 vitet e fundit.

Pallati ka 1 100 dhoma prej të cilave 250 i përdor vetëm Erdogani dhe familja e tij. Pallati është dizajnuar sipas shijes së vet presidenti dhe vetëm tapetat kushtojnë më shumë se 8 milion euro.