Më mirë martesë apo bashkëjetes? – Qytetari thotë më së miri asnjërën

Produksioni “Fama Event” dhe “Revista Kosovarja”, vazhdojnë me marrjen e opinioneve të qytetarëve rreth temave të ndryshme.

Tema e radhës për të cilen gazetarja Lejla Shabani ka folur me qytetarët në kryeqytet kishte të bënte me atë se a është zgjedhje më e mirë martesa apo bashkëjetesa,

Një nga qytetarët që foli përgjigjet duke thënë “Asnjërën”.