Pas 50 Vitesh Martesë Burri I Rrëfeu Gruas Së Tij Se E Kishte Gënjyer Gjithë Jetën, Por Ajo

Ata jetonin në varfëri, por ç.ifti ishte mirënjohës që kishin njëri-tjetrin. Një herë në javë, burri dhe gruaja uleshin në parkun pranë shtëpisë dhe hanin kekun me qershi. Ishte ëmbëlsira e tyre e preferuar dhe l.uksi i vetëm që ata mund ta përballonin. Në ato ditë kaluan shumë momente të bukura. Por kishte një gjë shumë të çuditshme: burri hante vetëm koret e kekut, ndërsa gruaja e tij, nga ana tjetër preferonte mbushjen.