Punëtorët panë diçka duke lëvizur në baltë, nuk keni ide se çfarë nxorrën nga atje

Disa punëtorë që ishin duke punuar në një rrugë, kanë parë diçka duke lëvizur në baltë dhe kanë vendosur të shohin se për çfarë bëhet fjalë.
Kur janë afruar e kanë parë se një dre i vogel kishte ngecur atje poshtë dhe me ndihmën e eskavatorit e kanë shpëtuar nga atje, transmeton lajmi.net

Disa sekonda pasi del nga balta, dreri i vogël i hutuar, sikur i falenderon punëtorët të cilët i’a shpëtuan jetën dhe pastaj fillon të ecë.

Shikojeni videon: