Vucic: Shqiptaret Nuk Kane Identitet, Ne Jemi Autokton Te Keto Toka

Vucic me nje dekIarate ka fy, er me te madhe shqiptaret pasi qe po na konsideron qe ne nuk kemi identitet.

Ne intervisten e tij te fundit per portalin serbnews, ai tha qe ” Eshte shume e thjeshte, historikisht kemi qene ketu, ata (shqiptaret) jane te ardhur dhe nuk kane identitet, kete do ta mar vesh bota se shpejti” e mbaroi ai. Kjo nuk eshte hera e pare qe Vucici po ben pr0v0kime te njepasnjeshme. Si e komentoni