Hoteli që ka 16 nga 18 katet nën dhe do të hapet deri në fund të vitit

Hoteli luksoz “InterContinental Shanghai Wonderland” do të hapet deri në fund të vitit.

Është interesante se do të ketë 18 kate, nga të cilat 16 janë nën nivelin e tokës.

Hoteli mbulon një sipërfaqe prej 61 mijë metra katrorë, dhe do të ketë 336 dhoma dhe apartamente me ballkone, transmeton Ksp.