Kjo është videoja që nuk donte ta shikonte asnjë serb (Video)

Këto janë pamje reale filmike të pushtimit të Mbreterisë Jugosllave nga ushtria gjermane në vitin 1941.

Gjunjëzimi i ushtrisë jugosllave shihet në video, dhe nuk kishin asnjë mundësi të përballonin sulmin gjerman përpos kapitullimit. Ushtria jugosllave dorëzohet pa kushte përpara ushtrisë së fuqishme të GjermanisëKëto janë pamje reale filmike të pushtimit të Mbreterisë Jugosllave nga ushtria gjermane në vitin 1941.

Gjunjëzimi i ushtrisë jugosllave shihet në video, dhe nuk kishin asnjë mundësi të përballonin sulmin gjerman përpos kapitullimit. Ushtria jugosllave dorëzohet pa kushte përpara ushtrisë së fuqishme të Gjermanisë