Mrekulli gjatë faljes së Namazit brenda Xhamisë! (Video)

Nje Mrekulli gjatë faljes së Namazit brenda Xhamisë!

Nje person tek sa ishte ne njeren ulese ishte duke kryer namazin, por pas disa minutave aj ndron vendin dhe vazhdon namazin ne tjetren ulese.

Por pasi qe nderron vendin bie nje pjes e chatis mbi ulesen ne te cilen kryente namazin disa minuta para.

Kjo esht quajtur nje mrekulli ne Namaz.