Pamje e çmendur/ Pronari mat forcat me dashin e tij duke u përplasur kokë me kokë

Pamje e ç mendur/ Pronari mat forcat me dashin e tij duke u p ërplasur kokë me kokë.

Nje video e cmendur e pronarit dhe dashit te tij duke u ndeshur kok me kokë, Dashi dhe pronari i tij masin f orcën njera mes tjetrës.

Ngjarja ka ndodhur diku në Indi.