Veprimet e Kampionit botëror Khabib me femrat të cilët e provokuan gjatë intervistave! (Video)

Veprimet e Kampionit botëror Khabib me femrat të cilët e p rovokuan gjatë intervistave.

Nje veprim qe nuk mund ta bëjë cdokush ne te cilen vërehet qe ne qdo vend qe ishte i ftuar khabib, gazetaret apo mysafiret ia zgjatin doren dhe qe Khabin nuk pranon qe te prek doren e asnje femre.

Ne video rasti i vetem qe khabin nuk mund ta ulë shikimin ndaj një femre kete do ta shihni ne sekonden e 59.