Gruaja shtatzëne vjedh paratë e të varfërit që kishe kursyer për të blerë Laptop (PAMJE)

Nuk ju besohet por eshte e vertete, Vogelushi me kasaforten e tij qe kishte kursyer para ishte objektivi i dy grave.

Njera nga ata ishte shtatzene, ishte percjellur nga dy gra tek sa vogelushi 10 vjecar po shkonte qe ti nderron parat dhe per te bler Kompjuter,

Ngjarja esht percjellur nga kamerat, pas disa diteve kjo vide esht shfaqur ne rrjetet sociale.