Ky është bëtimi më i bukur i UÇK-së qe keni parë deri më sot

Te rikujtojme Betimi e nje ushtari kur kap pushken per vatan!
Te jave rikujtojme atyre qe po shiten ne emerin e veteranve te vertet e qe po ja ulin vlerat dhe po e njollosin ne forma te ndryshme…
Keni pak ftyre o interess.
Se sot po shkel ne gjakun e deshmorit, e ruju se ka me te mbet ne fyte ajo qka po e mere ti.