Ariu gjigant luan porsi një qenush me këtë njeri

Një ari gjigant shquhet për dashurinë e madhe që ka ndaj njerëzve, por një dashuri të tillë nuk e përjeton nga ta shumë shpesh.
Kjo për shkak të madhësisë që ai ka, ky peshon më shumë se 200 kilogram dhe është dhjetë këmbë i gjatë.
Ai jeton në një kopsht zoologjik në qytetin e New Yorkut.