Kemi dëgjuar për papagaj që flasin por ky papagall eshte i pa parë pasi këndon si një njeri (VIDEO)

Nje papagall diku ne afrike eshte berre viral pasi familja ne te cilin ai po qendron per moemntin ka postuar nje video teksa ai degjohet duke kenduar.Ata thone se ai eshte shum i lumtur me ta dhe edhe pas shum ofertave familja nuk mendon ta shes.