Mrekullia që HABlTl botën ndodhi në Arabinë Saudite, shikojeni se çfarë gjetën? Surprizë e madhe!

Një mrekulli që habiti botën ndodhi në Arabinë Saudite, shikoni se çfarë gjetën? Surprize e madhe.

Hapet nje varr i nje deshmori shum vite me me von, por mrekullia e e saj esht qe Cefini i tij nuk eshte kalbur apo nuk eshte d emtuar aspak, siq e shihni ne video personi i vdekur Shehidi ka nje fytyr te ndritshme sikur te mos ishte i v dekur.

Kjo eshte perfolur shum edhe nga hoxhallaret dhe shum dijetar, qe personi i cili ben vepra per hir te ALL-LLAHUT atij nuk i kalbet trupi.

Shihe videon ne momentin kur ja zbulojn fytyren Deshmorit Shehidit, Dasht Zoti qe te gjith te kemi nje v dekje te tille,, ZOTI edin me se miri.