Shihni videon/ Momenti prekës! Gjyqtari ndërpret ndeshjen dhe i propozon basketbollistes

Një moment prekës ka ndodhur në Malin e Zi, ku në një ndeshje basketbolli mes Podgoricës dhe Buducnostitka ndodhur një episod i pazakontë me protagonist gjyqtarin e sfidës.

Gjatë zhvillimit të lojës, arbitri Stefan Vukoviç, ndali lojën dhe ju afrua basketbollistes së Podgoricës, Violeta Lazareviç duke ju gjunjëzuar dhe i propozoi me një unazë.

Momenti i treguar në video është bërë viral, me habinë dhe emocionet që i shkaktoi të pranishmeve në sallë.