Ka të rinj që nuk dëshirojnë të martohen. PSE? (Video)

Revista “Kosovarja” dhe “Fama Event” kanë realizuar Vox-pop-in e radhës me qytetarët e Prishtinës, shkruan “Kosovarja”. Duke iu parashtruar pyetjen “A do e kishit pyetur gruan e parë për ta marrë të dytën?”, qytetarët befasojnë me përgjigjet që bëjnë.

Një ndër të rinjtë ka befasuar me deklaratën, derisa thotë që nuk dëshiron të martohet.

Derisa të gjithë kanë mendim më ndryshe, dëgjojeni më poshtë mendimin e tij të plotë.