Moderatori tenton të gjujë me armë. Sami Lushtaku bënë këtë veprim..!

Në emisionin Kojshia Show ishte Sami Lushtaku se bashku me disa Folklorist ku në një moment nxehetë atmosfera dhe Moderatori pytë Sami Lushtakun se a bënë te gjuajë me armë ja çfarë ndodh..!