Mulla Osmani I ‘Bie Shuplakë’ Milaim Zekës Në Emisionin N’Kosovë Show (Pamje)

Në emisionin n’Kosovë Show, i cili transmetohet çdo të dielë në televizionin First Channel është Sabri Fejzullahu, Milaim Zeka e Mulla Osmani nga Drenasi, njofton Gazeta NewBorn.

Aktori dhe udhëheqësi i këtij emisioni, Shpetim Desku, ka sjellur befasi në këtë emision. Replika e kundër replika ka pasur mes Milaim Zekës e Mulla Osmanit rreth çështjes fetare.

Madje Mulla Omani, e ka sulmuar me dorë dhe një fjalë Milaim Zekën/