Reagimi i kalit kur e sheh të dashurën e tij pas shumë vitesh bëhet virale (VIDEO)

Reagimi i kalit kur e sheh të dashurën e tij pas shumë vitesh bëhet virale.

Thuhet se kuajt eger jan te veshtire per ti zbutur dhe se ata jan pa ndenja, por kjo video teksa nje kal i e ger nuk e kishte pare per shum vite “te dashuren” e tij behet virale.

Pasi ai e njeh menjeher ate dhe reagimi i tij po ben gjiro.