Nje perleshje qe nuk ju ka ndodhur te shihni ndonjeher mes nje Kanguri dhe dhis..VIDEO

Video qe mori miljona klikime ku autori ka filmuar nje perleshje te pazakont mes nje Kanguri dhe nje dhije, shikoni pamjet.