Vëmendje o njerëz! Nëse keni para 5 euroshe me këtë seri, ka vlerë sa për 500 euro (FOTO)

Është deklaruar se ka vetëm 5 kartmonedha të tilla me këtë numër serie në qarkullim. Kjo është arsyeja pse ajo ka një vlerë të tillë. Këto ekzemplarë të rrallë mund t’iu bëjnë të pasur sa hap e mbyll sytë.

Nëse jeni me fat, do të merrni njëzet deri në njëqind herë më shumë se vlera e tij e vërtetë.

Sidomos seritë e rralla të kartëmonedhave mund t’u sjellin pronarëve të tyre një shumë të konsiderueshme.

Po, si mund të “zbuloni’ nëse jeni me fat?

Merrni kartëmonedhën dhe shikoni me kujdes numrat dhe shkronjat në këndin e sipërm të djathtë. Ato tregojnë serinë në të cilën është shtypur kartëmonedha. Seritë e rralla përmbajnë pesë numra të njëjtë (p.sh. 77777, 99999).

Nëse ndodh që të vini re një kartëmonedhë të tillë me vete, sigurohuni që ajo të mbetet në gjendje perfekte dhe në atë rast do t’ju sjellë shumë para.