Djaloshi: U martova por vetëm dy ditë pas e zbulova këtë gjë, hoxha e shokon me sugjerimin

Martesa është bërë e vështirë në ditet e sotme. Shumë çifte po ndahen pasi po i kryejnë ceremonitë martesore.Madje jo vetëm kaq, faktorët që po çojnë janë të ndryshëm, tradhëtia ndaj partnerit, raportet jo të mira mes çiftit, raportet jo të mira mes nusës dhe familjes të burrit e probleme tjera.
Por një qytetar ka pyetur hoxhën se çka duhet të bëjë ai pasi nëna nuk po ia do nusën.