Ndodhi “zbulimi epokal”, kosovari e vlonë ujin në shishe plastike! (Video)

Janë bërë të njohura ditëve të fundit në rajonin e Opojës tregimet me ujqi dhe kafshë të ndryshme në këto ditë të ftohta.
Por kësaj radhe nga atje është bërë një “zbulim” goxha i çuditshëm.

Disa të rinjë në fshatin Xërxë po arrijnë ta vlojnë ujin në “gaca” në shishe plastike pa u djegur ajo fare. Për më shumë, mund ta shikoni videon.