Nusja i bënë surprizë burrit të saj, mbulohet në ditën e martesës, Ja reagimi i dhëndrit

Në ditën më të lumtur të tyre, vajza vendos që ti bën surprizë burrit të ardhshëm të saj.
Ajo mbulohet dhe i bën surprizë dhëndrit këtë ditë të lumtur të jetës së tyre. Bashkë me të tjerët, ata inskenojnë suprizën për dhëndrin.

Në këtë skenë të mahnitshme, dhëndri qëndron i kthyer me shpinë teksa pret surprizën e gruas së tij të ardhshme.
Më pas ftohet që të kthejë kohën prapa. Kur kthen kokën, duke mos mundur ti bën ballë emocioneve fillon të qajë.

Pastaj kthehet dhe plot emocione iu falenderohet shokëve të tij në prapaskenë.