Reklama e cila bëri bujë: 11 milionë njerëz që nuk ndalen së shikuari! (VIDEO)

Në të njëjtën kohë do të qeshni, por edhe do t’i fshihni lotët. Para jush po ju paraqesim një kryevepër në mesin e reklamave…
Ekspertët e marketingut çdo vit lansojnë reklama që kanë të bëjnë me festat e fundvitit dhe Krishtlindjeve, pasi e dinë që shumica e njerëzve janë në disponim për të shpenzuar.

Reklama e cila theu kufinjtë është një histori e ngrohtë familjare që e bën të dhembshur çdo konsumator duke e prekur në zemër. Dhe, këtë vit, para nesh është shfaqur një reklamë polonisht të cilës nuk mund t’i rezistoni.

Një histori njerëzore origjinale dhe e ngrohtë, me reflektime komike, do të bëjë të pamundurën: Ju do të dëshironi të shikoni përsëri reklamën!
Në vetëm pesëmbëdhjetë ditët që kur është publikuar kjo reklamë, kanë arritur ta shohin më shumë se 5 milionë njerëz.