Gëzimi i foshnjes kur sheh botën për herë të parë me syze (Video)

Ky është momenti i këndshëm kur një foshnje sheh qartë për herë të parë.
I vogli Emil mori një palë syze +7.0 nga nëna e tij në një video të këndshme që ka mahnitur botën.

Videoja shfaq Emilin ulur në një karrige për foshnje përderisa nëna e tij ia vendosë syzet, transmeton Gazeta Express.
Pasi nëna ia vendosë syzet dhe ai sheh qartë për herë të parë, foshnja fillon të buzëqeshë nga gëzimi.