Kallet atmosfera, këndohet me sharki e çifteli

Me sharki e çifteli është kalluar atmosfera. Sinan Gashi bashkë me djalin e tij dhe me një voglush tjetër kanë sjellur një këngë me sharki e çifteli.

Ata së bashku i këndojnë Adem Jasharit dhe Kosovës