Kjo këngë ka frymëzuar gjenerata të tëra, ajo jeton edhe sot, dëgjojeni

‘Selman Kadria’, edhe sot jeton dhe këndohet në thuajse çdo aheng familjar.
Kjo këngë është kënduar nga disa shahira në një odë shqiptare. Ajo po shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale.