Edhe Mangup edhe e fal Namazin! Ja çka thotë Hoxhë Muharremi

Hoxha Muharrem Ismaili nga Maqedonia u patë bë top temë nëpër media.

Ai në ligjeratën e rrallës që mbajti foli për disa shqiptarë M angupa edhe që falin Namaz.

E pas gjithë kësaj ka reaguar hoxha Muharrem Ismaili i cili ka treguar atë çfarë ka ndodh dhe se ishte shumë i l ënduar atë kohë kur e kishin tallur dhe o fenduar për shkak të një hadithi që e kishte cituar e për të cilin iu bë gj yqi.