Kjo është ura më e frikshme në botë (Video)

A do të guxonit të kalonit nëpër këtë urë?
Një urë në Virgjinia, SHBA, është me të vërtetë e frikshme.

Ajo përveç që është shumë e lartë, kalon nëpër lumin ‘New River’ dhe malet e Virgjinias, transmeton Gazeta Express.
Se sa e frikshme është kjo urë, shikoni videon: