Kjo pjesë e Kafeneja Jonë tregon më së miri si janë fryrë listat e veteranëve

Debati për veteranët e rrejshëm dhe fryrjen apo jo të listave të tyre po vazhdon.
Eh një video e publikuar në Facebook, që është nga një pjesë e serialit ‘Kafeneja Jonë’, tregon më së miri se si janë fryrë këto lista.

Se si janë fryrë këto lista të veteranëve, shikoni videon: