Lokja 88 vjeçare nga Malisheva vje me poezi për Adem Jasharin, do të iu lë pa koment se çka thotë

Ka ardhur me poezi epike për Adem Jasharin edhe pse 88 vjeçare aq bukur e thotë kjo loke atë sa që pa koment do të iu lë, shkruan Gazeta NewBorn.

Kjo nuk është poezia dhe kënga e parë që thuhet për Adem Jasharin.

Shumë herë kemi dëgjuar këngë dhe poezi të ndryshme për të.