Nusja Italiane konvertohet në Islam, Reagimi i dhëndrit tek sa nusja e tij thotë Shahadetin! (Video)

Nusja Italiane konvertohet në Islam, Reagimi i dhëndrit tek sa nusja e tij thotë Shahadetin.

Nje grua Italiane konvertohet ne islam, pasi qe buri i saj ishte Musliman ajo u konvertua ne fenë e tij me vetëdëshiren dhe respektin qe ja beri burri, shikoni emocionet gjatë gjirimit ne kete Video të konvertimit.

Të shumta ishin edhe reagimet në komentet të qytetarëve.