Plaka e pasur që kërkon lëmosh në derën e Xhamisë!

Plaka e pasur që kërkon lëmosh në derën e Xhamisë.

Nje ngjare interesante na ofron shembulli i kesaj plake te shkretë të cilës i kishte v*dekur bashkëshorti kohë me parë kurse djali i saj kishte ikur në mërgim.

Teksa imami i xhamisë mori g uximin dhe e pyeti se perse qendron ketu.

Ndiqni në vazhdim për të kuptuar rëndesinë e Kuranit famëlartë.