Hoxha “selam“ Rinisë që rrinë në Tik Tok: HABIBI come to Xhamia (hajde në Xhami) SHKURTESË!

Hoxhë Bexhet Dernjani gjatë një ligjerate tijë i coi të fala rinisë që të vijnë në Xhami njofton zeripress.com.

Ai gjatë deklaratës tijë thotë qe ka parë dikush nga të rinjtë që rrinë në Tik Tok dhe humbin kohën e tyre pa nevojë.

Unë ju bëjë ftesë tyre që ta vizitojnë më shumë xhaminë se të humbin kohën e tyre në Tik Tok./Zeripress.com